Øre akupunktur

   Øre akupunktur & øre akupressur kan anvendes til behandling af ubalancer, herunder smerter, hormonelle ubalancer, allergi samt ved ønske om rygestop.
Behandlingen kan også medvirke til at lindre uro, angst og stress.
øre akupunktur
Vores øre er et mikrosystem, der afspejler hele kroppen. Derfor er det med akupunktur muligt, at behandle stort både fysiske og psykiske ubalancer gennem øret. Som eksempel kan nævnes:

Smerter
Hormonelle ubalancer
Menstruations problemer 
Søvnproblemer
Allergi
Hovedpine & migræne
Fordøjelses problemer
Sukkertrang
Rygestop
Uro & tankemylder
Stress
Psykiske ubalancer
    
Øre akupunktur er blevet mere kendt og anerkendt i Vesten, og mange oplever god effekt af akupunkturens virkning.
     
5 punkts akupunktur er en stimulering af 5 særlige akupunktur punkter i begge øre, hvilket ofte benyttes ved f angst, uro eller ved misbrugsproblematik. 
Metoden anvendes med god effekt i psykiatrien, hvor den kaldes NADA.

øre akupunktur
Akupunktur og akupressur i øret er en af behandlingsmetoderne i Kinesisk Medicin, og kan udføres via nåle eller som tryk i øret.
Ved akupunktur anvendes tynde sterile engangsnåle, som sættes i ørets zoner. Nålene sidder ofte mellem 20 til 45 min, og akupunktur behandling kan suppleres med zoneterapi. 
      
Ved akupressur anvendes en palperstav, hvor der trykkes på de samme punkter i øret, hvor der ellers ville være sat en nål i. 

Der kan også anvendes små plastre, som fiksere en lille metal kugle på øret. Denne metode er vedvarende akupressur, og giver dig mulighed for at forsætte behandlingen hjemme, ved at trykke på de små plastre i øret. Lad gerne plastrene sidde i minimum 3 dage.
     
Akupressur behandling kan suppleres med zoneterapi.
øre akupressur
Gør det ondt?
Ved øre akupunktur vil du kortvarigt mærke et lille prik ved selve ind-stikket. Når nålen er sat, forsvinder en evt. smerte og kan blive erstattet af en lille spænding omkring nålen, en snurrende fornemmelse, varme eller lidt sitren. 
     
Ved akupressur vil du mærke et lille tryk på zonen, som holdes i et par minutter. 
 
rygestop akupunktur
Under behandlingen kan du opleve:
    
En følelse af afslappethed & træthed
Øget energi & velvære
Summen & prikken i kroppen
I sjældne tilfælde, kan der ved indstikspunkter opstå små blå mærker.
    

Drik altid rigeligt med vand før og efter akupunktur, da behandlingen medfører en udrensning og afbalancering af kroppen.

Øre akupunktur tilvælges som tillæg til zoneterapeutisk behandling & koster som tillæg 100kr.