Kosmetisk akupunktur deluxe

    
Kosmetisk akupunktur deluxe er til dig, der ønsker en luksus anti-age ansigtsbehandling.
      
Behandling er en unik kombination af slow aging gennem brug af kosmetisk akupunktur & forkælelse af din hud med nærende og økologiske hudpleje produkter.
 
RO&gro signatur behandling
   Ud af hovedet, og ned i kroppen-  lad dine sanser blive stimuleret og mærke indre RO sprede sig gennem din dejlige krop.
     
RO&gro's deluxe behandling er til dig, der ønsker at kombinere selvforkælelse med anti-age hudpleje- uden brug af kosmetisk kirurgi og Botox.
    
    
lermaske
    
     
Din behandling starter med en mild afrens af huden og efterfølgende masseres din hud med en eksfolierende maske.  
     
Masken er baseret på dybderensende kul, som vil absorbere urenheder og have en afgiftende effekt på din hud. Eksfolieringens mineraler fjerner døde hudceller og stimulere din hud til at fremme cellefornyelsen samt forfine huden porer. 
     
ansigtsbehandling RO&gro
En ansigtsmaske med en unik sammensætning af naturlig olie og ler, sammensat ud fra din hudtype, vil dernæst detoxe din hud.
Mineralerne fra leret vil nære din hud, og stimulere både blod- og lymfecirkulationen. Herigennem styrkes hudens bindevæv, og huden efterlades frisk og strålende.
    
   
aroma terapi
       
     
Gennem kosmetisk akupunktur, vil behandlingen nu stimulerer hudens egen produktion af collagen. Dannelsen af collagen i huden er en vigtig faktor for, at huden bibeholder sin elasticitet og forbliver fast.
     
Gennem indstik af meget tynde sterile nåle i ansigtet vil hudens blodgennemstrømningen øges, og hudens celler stimuleres til at forny sig og danne mere collagen og elastin.
        
Nålene skal sidde i ca. 20 - 30 minutter, hvorefter nålene tages ud og kasseres.
   
    
ansigts akupunktur
   
Behandling med kosmetisk akupunktur er ikke udelukkende kosmetisk-  behandlingen har også en sundhedsfremmende effekt og bidrager til at genskabe kroppens balance.
     
Behandlingen støtter din hud til at:
Aktivere collagen produktionen
Øge blodcirkulationen i ansigtet
Opnå en smuk glød i huden
Mindske fine linjer & ældningstegn
Reducere mørke render og poser ved dine øjne
Mindske rødme & uskønne farver i huden
    
  
gua sha massage
    
 
      
Efter akupunkturen vil din hud, gennem en kølende maske, få et revitaliserende boost. Agurk, mynte og aloe vera vil fugte og berolige din hud, imens Gua Sha sten kærtegner dit ansigt. 
   
   
økologisk ansigts pleje
     
     
Din behandling afsluttes med en kombination af serum og creme, der gennem et højt indhold af GLA og lav molekylær hyaluron tilfører huden optimal hydrering, ilter hudens celler samt øger hudens elasticitet. 
            
    
     hyaluron
          
     Nøgleordene for din signatur behandling hos RO&gro er
RO & NÆRVÆR.
Behandlingen foregår i rolige rammer, i stilhed og med dig og din hud i fokus.
    
Behandlingen har en varighed af 90 minutter, og er inkl. velkomst samt tid til af- og påklædning. 
Behandlingen koster 649kr  
        
Drik altid rigeligt med vand før og efter behandlingen, da behandlingen medfører en udrensning og afbalancering af kroppen.
     
Under behandlingen benyttes produkter fra RÂR Natur & Amazing Space.