Hot stone massage

     
Forkæl din dejlige krop med en blid & nærværende wellness massage, der får krop & sind til at slippe hverdagens stress & være tilstede i nu'et. 
hot stone massage i 9370 Hals
 
Du vil modtage massagen i en skøn og afslappende atmosfære, hvor du og din skønne krop er i centrum. 
       
Under behandlingen smøres kroppen ind i nærende og aromatiske olier, hvorefter hver enkelt kropsdel masseres med en langsomme og blide strøg.
Under massagen kan du mærke hvordan musklerne afspændes - og du bliver så afslappet, at du nærmest befinder dig i en meditativ tilstand.
   
hot stone massage ryg
Hot Stone massage er en skøn & afslappende wellness massageform, som udføres med 57 grader varme lavasten på din skønne krop og ansigt.
    
Varmen fra stenene vil strømme ind i din dejlige krop og trænge dybt ned i dine muskler- og du vil opleve at de blide og langsomme strøg fra de varme sten, vil bringe din krop i en fuldstændig afslappet tilstand. 
massage i 9370 Hals
    
I Østen har Hot stone massage været benyttet i flere tusinde år, og selv om teknikkerne er forfinet gennem tiderne, så er udgangspunktet det samme. 
De varme sten placeres på din krops energi baner, og arbejder herigennem med kroppens ubalancer.
       
Ét enkelt strøg med en sten under Hot stone massage har samme effekt som 10 strøg med hænderne- Hot stone massage er derfor både effektiv og dybdegående.
lava sten
     Varme og massage virker afslappende på din anspændte krop, hvorfor massagen kan afhjælpe myoser og spændinger.
    
Hot stone massage stimulerer også kroppens blodcirkulation og giver musklerne en øget blodtilførsel. Derudover forbedres lymfesystemet, så affaldsstoffer hurtigere bliver udskilt fra kroppen. 
massage hot stone

 Praktisk information om behandlingen

Behandlingen stimulere udskillelsen af affaldsstoffer, hvorfor du i optil 72 timer efter behandlingen kan opleve en udrensende effekt af massagen.  
       

Drik altid rigeligt med vand før og efter  Hot stone massagen, da behandlingen medfører en udrensning og afbalancering af kroppen.

 

Priser på Hot stone massage
Ansigt & ryg
Hot stone massage af decolté, ansigt og ryg har en varighed af 1 time, og er inkl. velkomst samt tid til af- og påklædning.
Behandlingen koster 495 kr.

Ryg
Hot stone massage af ryg har en varighed af 45min, og er inkl. velkomst samt tid til af- og påklædning.
Behandlingen koster 449 kr.


         
OBS: Massagen er ikke egnet for gravide.