Behandling til spændinger & hovedpine

RO&gro signatur behandling til spændinger & hovedpine

 

Intet kan dræne din dejlige krop for energi, som spændinger i nakke og skuldre.
Oplever du spændinger i kæbe, nakke og skulder? Så vil denne behandling også være en skøn måde, at afspænde din dejlige krop.

Hovedpine er ofte en følge af spændinger i nakke og skulder. Hovedpine af spændingstypen er den hyppigste form for hovedpine, og opleves ofte som en trykkende smerte i hele hovedet. Der opleves også, at man ved spændingshovedpine kan have muskelspændinger i kæbe, hals og nakke. Ligeledes kan du opleve, at dit nervesystem stresses af den smerte hovedpinen forårsager.

 

hovedpine migræne spændingshovedpine

 

RO&gro har sammensat en signatur behandling, hvor dine spændinger og eventuelle hovedpine anskues ud fra et helhedsorienteret synspunkt.

Smerter stresser dit nervesystem, og sender stress udløste hormoner gennem din krop. Denne behandling har derfor fokus på, at behandle dine gener samtidigt med, at der bringes ro på dit nervesystem.


Du vil under behandlingen modtage en lækker dybdegående og afspændende behandling i ansigt, nakke og under dine fødder, for bedst muligt at lindre de gener dine spændinger forårsager.

 

Hovedpine spændinger zoneterapi

 

 

Behandlingen starter med en blid stimulering af ansigtets nerver, hvorefter du vil modtage en dybdegående og afspændende ansigtsmassage inspireret af behandlingsteknikker som Gua Sha- lifting, zoneterapi og akupressur.
              
Du vil herefter modtage en hovedbunds- og nakke massage, hvor muskler i hals og nakke afspændes og skønne akupressurpunkter stimuleres. Under massagen inddrages der behandlingsteknikker som cupping og Gua Sha.

 

       

Massage cupping hovedpine

 

Din skønne krop besidder et selvregulerende og selvhelbredende system, der kan påvirkes gennem tryk under dine fødders reflekszoner. Du vil derfor afslutningsvis i behandlingen modtage en zoneterapeutisk behandling under dine fødder, som både kan virke lindrende og forebyggede på din spændingshovedpine.

 

zoneterapi hovedpine spændinger

 

Kombinationen af blide tryk og dybdegående massage vil føles behageligt hele vejen igennem, og behandlingen vil påvirke både nervepunkter, zoner til organerne i kroppen samt muskler og bindevæv- og ikke mindst har behandlingen en afstressende effekt på dit nervesystem.

 

gua sha lifting

 

 

Under behandlingen vil der benyttes Gua Sha sten og cupping, som bidrager til at stimulere udskillelsen af affaldsstoffer i kroppen, hvorfor du efter behandlingen kan opleve en rødmen på huden.

 

Det anbefales, at du drikker rigeligt med vand før og efter din behandling, da behandlingen medfører en udrensning og afbalancering af kroppen.

 

Behandlingen har en varighed på 1 time og 30 minutter, inkl. tid til konsultation samt af- og påklædning.
Behandlingen koster 595kr.
Klippekort til 5 behandlinger 2530 kr.- spar 15%