Babymassage undervisning

Tryk & Glad Babymassage undervisning til forældre

Ønsker du, gennem en kærlig hyggestund, at øge din babys velvære- så er undervisning i Tryk & Glad babymassage helt sikkert noget for dig og din skønne baby.

Du lærer, hvordan du gennem dejlige massagestrøg og blide tryk, kan lindre typiske babygener og ubalancer såsom:

  • Mavegener
  • Forkølelse
  • Ondt i ørene
  • Ondt ved tandfrembrud
  • Søvnproblemer - og meget andet

 

tryk og glad babymassage

 

Ved Tryk & Glad babymassage er der altså den dejlige bonus, at du udover en kærlig stund med din baby, også lære at behandle gener din baby døjer med.
Du kan derfor, efter din undervisning, give massage til specifikke muskler og zoner som kan bidrage til lindring af din babys gener.

 

baby zoneterapi

 

 Massage og berøring har også den skønne effekt, at baby ved at mærke sin krop, sansemotorisk stimuleres.

Ydermere styrker det båndet mellem dig og din baby, samt sender en masse kærlighed gennem din skønne babys energisystem.
Gennem kropskontakten, imellem dig og din baby, udløses ”krammehormonet” oxytocin.
Oxytocin bidrager blandt andet til at mindske stressniveauet hos både dig og din baby, samt får din baby til at føle sig tryg, elsket og afslappet. 

              
babymassage

 

 

RO&gro er certificeret Tryk & Glad underviser ved Katrine Birk og Merete Kongsmark, og tilbyder undervisning i Tryk & Glad babymassage til mødregrupper, i workshops samt 1:1 undervisning.

RO&gro tilbyder følgende workshops:

  • Klassisk babymassage workshop. Der undervises i en kærlig kropsmassage, samt zoner til blide tryk ved typiske babygener.
  • Mave workshop. Der undervises i massage der støtter kroppens naturlige fordøjelsesproces samt zoner til blide tryk for lindring af mavegener.
  • Søvn workshop. Der undervises i massage der giver ro og kærlighed til babys nervesystem samt zoner til blide tryk for bedre søvn.

Maria kommer gerne ud og underviser mødregrupper i Tryk & Glad babymassage.
Kontakt RO&gro for nærmere info og booking.

Ønsker du 1:1 undervisning i Tryk & Glad babymassage, med et hjemmeprogram skræddersyet til din baby, så er du hjertelig velkommen til at booke en tid i klinikken.

 

 OBS: Alle Tryk & Glad behandlinger & workshops skal bookes pr. telefon. Ring på 26359370