Gua Sha lifting

 

Skønhed kommer indefra
-ved en Gua Sha lifting behandling kombineres sundhed og skønhed i én og samme behandling.

Gua Sha lifting er en naturlig ansigtsbehandling, der kombineret med ansigtszoneterapi, giver huden fornyet glød samt bringer krop & sind i balance. 

                       gua sha lifting

Gua betyder "at skrabe" & Sha betyder "rødmen".
Gua Sha er et tusind år gammelt kinesisk healings redskab, hvor man gennem teknikker med skrab & strøg på huden fjerner stagneret affaldsstoffer, løsner spændinger & aktiverer hudens bindevæv.

   Gua Sha lifting er forkælelse til dig og din skønne krop
- en stille stund med dig i fokus.
Behandlingen foregår i nærvær og med blide bevægelser i rolige rammer- og du vil hurtigt mærke hvordan, at roen sænker sig over din krop.

naturlig hudpleje

 

Ved en klassisk ansigtsbehandling handler det om de produkter der kommes på huden, men ved RO&gro's Gua Sha lifting ansigtsbehandling vil du gennem massage på ansigtets muskler og bindevæv opleve:

Øget blodcirkulation & fornyet glød
Forbedring af muskeltonus & hudens elasticitet
Reducering af rynker
At mørke render og poser under øjnene mindskes

Der vil efter behandlingen opleves en øjeblikkelig virkning, og på længere sigt kan gentagende behandlinger have en længerevarende opstrammende effekt på huden, samt reducering af ældningstegn.

 guasha lifting japansk lifting   

I ansigtsbehandling arbejdes der med kombination af flere teknikker, herunder Gua Sha lifting, nervestimulering, organ- og muskel massage samt bindevævsmassage og lymfedrænage.
    
Massagen påvirker derfor både nervepunkter, lymfepunkter, zoner til organerne i kroppen samt muskler og bindevæv- og ikke mindst har behandlingen en afstressende effekt på både krop og sjæl.
  
ansigtsmassage
 Ansigtsmassagen er en skøn kombination af blide tryk med zoneterapi og akupressur, samt lymfedrænage og bindevævsmassage med Gua Sha sten og cupping. Der arbejdes på ansigt og hals, og massagen føles dybdegående og behagelig hele vejen igennem.
gua sha ansigtszoneterapi

     

 Praktisk information om behandlingen

Behandlingen stimulere udskillelsen af affaldsstoffer, hvorfor du efter behandlingen kan opleve en rødmen på huden. 
Alle hudtyper kan modtage behandlingen- dog anbefales behandlingen ikke til hud med acne, rosacea eller psoriasis & betændelsestilstande i udbrud. 
      
     

Drik altid rigeligt med vand før og efter ansigts-zoneterapi, da behandlingen medfører en udrensning og afbalancering af kroppen.

 

Behandlingen har en varighed af 70 min, og er inkl. tid til af- og påklædning.
Behandlingen koster 495kr
Køb Klippekort til 5 behandlinger & spar 10%
Bemærk at pr. 1 maj 2023 vil der forekomme en prisændring
   

 

japansk lifting
   
Under behandlingen benyttes naturlige olier, produkter fra RÂR Natur samt Evolve organic beauty.