Ansigts- zoneterapi & Gua Sha lifting

 

Skønhed kommer indefra.
Og ved at kombinere sundhed og skønhed i én og samme behandling, vil krop og sind på naturlig vis bringes i balance og din hud vil stråle med den dejligste glød.

                                                                             
                                                                                                                                                                                                                                                               
gua sha lifting og ansigtszoneterapi

 

 

Ansigts- zoneterapi & Gua Sha lifting er forkælelse til dig og din skønne krop- en stille stund, med dig i fokus.
Behandlingen foregår i nærvær og med blide bevægelser i rolige rammer- og du vil hurtigt mærke hvordan, at roen sænker sig over din krop.

 

Ved en klassisk ansigtsbehandling handler det om de produkter der kommes på huden, men ved RO&gro's holistiske ansigtsbehandling vil du gennem massage på ansigtets muskler og bindevæv opleve øget blodcirkulationen, at toksiner fjernes, at musklerne afspændes og at din huds elasticitet boostes.

 

 

ansigtsmassage

 


Der vil efter behandlingen opleves en øjeblikkelig virkning, og på længere sigt kan gentagende behandlinger have en opstrammende effekt på huden, samt reducering af ældningstegn som rynker, mørke rande og poser under øjnene og fine linjer.

 

japansk lifting

 

 

Hvornår og hvor ofte? Det er meget individuelt hvor ofte behandlingen skal gentages, men som udgangspunkt vil du opnå et resultat allerede efter første behandling. For at opretholde den ønskede effekt, så anbefales ved opstart 3-4 behandlinger med 1 uges mellemrum, herefter en behandling hver 4-6 uge. 

 

 

gua sha japansk lifting

 

 

Ved en holistisk ansigtsbehandling arbejdes der med kombination af flere teknikker, herunder Gua Sha lifting, nervestimulering, organ- og muskel massage samt bindevævsmassage og lymfedrænage.
Massagen påvirker derfor både nervepunkter, lymfepunkter, zoner til organerne i kroppen samt muskler og bindevæv- og ikke mindst har behandlingen en afstressende effekt på både krop og sjæl.

 

 Ansigtsmassagen er en skøn kombination af blide tryk med zoneterapi og akupressur, samt lymfedrænage og bindevævsmassage med Gua Sha sten og cupping. Der arbejdes på ansigt og hals, og massagen føles dybdegående og behagelig hele vejen igennem.

 

holistisk ansigtsbehandling

 

 

 Praktisk information om behandlingen

Behandlingen stimulere udskillelsen af affaldsstoffer, hvorfor du efter behandlingen kan opleve en rødmen på huden. 
Alle hudtyper kan modtage behandlingen- dog anbefales behandlingen ikke til hud med acne, rosacea eller psoriasis i udbrud. 
      
     

Drik altid rigeligt med vand før og efter ansigts-zoneterapi, da behandlingen medfører en udrensning og afbalancering af kroppen.

 

Behandlingen har en varighed af 70 min, og er inkl. tid til af- og påklædning.
Behandlingen koster 455kr.
Klippekort til 5 behandlinger pris 1900kr.- spar 15%.
 
      
Under behandlingen benyttes produkter fra RÂR Natur, som er en vegansk håndrørt hudplejeserie.
RÂR natur er naturens kraft på krukke og hudplejen er skabt med økologiske, koldpressede og uraffinerede olier tilsat vitaminer, antioxidanter og lavmolekylær hyaluron syre.
Hudplejeserien forhandles i livsstilshoppen.

 

rarnatur ansigtspleje