Hvad er en ubalance?

Hvad er en ubalance?

Måske har du undret dig, når jeg i mine opslag bruget ordet ”ubalance”?
For hvilken betydning har det for dig og din krop, når noget er i ubalance…

Når jeg bruger ordet ”ubalance” så henviser jeg til måden hvorpå, at din krop forsøger at sende dig et signal om, at der er behov for en indsats der kan støtte din krop til at genskabe sin balance.
Jeg er ret sikker på, at ingen af os kan sige sig fri for at have en ubalance, men der er forskelligt hvordan det påvirker vores daglige velbefindende.

 

balance ubalance zoneterapi

 

Ofte kan en ubalance skabe gener, som vi dagligt mærker.
Måske føler du dig energiforladt, din søvn er ikke optimal, du bliver nemt irriteret og vred, du har hovepine, din fordøjelse er træg, du har spændinger i kroppen, udslæt & eksem, PMS, sukkercravings- ja, you name it! Kært barn har mange navne, og ubalancer kan komme til udtryk på mange måder.

Men hvad kan man gøre, når man mærker en ubalance?
Nogle ubalancer er måske lige dukket op, og andre kan have været til stede længe- Men jo længere tid en ubalance har været til stede, jo dybere vil den sætte sig i kroppen.
Alle kroppe er forskellige, og der findes derfor ikke en facitliste for hvad der er den rigtige eller forkerte måde at behandle en ubalance.
Men først og fremmest vil det være oplagt, at finde frem til hvad der skaber denne ubalance i kroppen- og det er her, at jeg vil slå et slag for zoneterapi.

 

zoneterapi krop i balance

 

Dine fødder udgør et kort over din krop, og ved zoneterapi er det muligt at lokalisere ubalancer samt yde støtte til at balancen kan genoprettes i kroppens energisystem.
Hos RO&gro er hver behandling individuelt tilpasset, og behandlingen sammensættes ud fra de ubalancer du oplever i din krop.

Er du blevet nysgerrig på zoneterapi, så er du meget velkommen til at kontakte RO&gro for en uforpligtigende snak, eller booke en tid i klinikken.

Jeg glæder mig til, at høre fra dig.
Kærligt Maria